GTA 6: julkaisupäivä ja paljon tietoa, jota et tiennyt

Rockstar on kasvanut valtavasti viime vuosina. Sen videopelisarja Grand Theft Auto on ollut yksi rakastetuimmista. GTA 5 julkaistiin vuonna 2013. Tämä antoi saagalle sysäyksen. GTA V on edelleen verkossa ja siitä on tullut yksi suosituimmista videopeleistä. Asiantuntevat kriitikot ja pelaajat ovat kehuneet peliä. Sarjalle uskolliset saagan fanit odottavat innolla virallista ilmoitusta gta6:n julkaisusta. Tämä on yksi historian odotetuimmista videopeleistä.
Rockstarilla on joitain sanoja GTA VI:sta.

GTA 6:n odotetaan julkaistavan vuonna 2022, lähes viisi vuotta GTA 9:n menestyksen jälkeen. Rockstar ilmoitti 4. helmikuuta 2022, että he työskentelevät sarjan uuden osan parissa.

Rockstar ei kuitenkaan antanut lisätietoja. Rockstarista leviää vain huhuja sisäpiiriläisiltä ja faneilta.

GTA 6:n julkaisupäivä PS5:lle, Xbox Series S/X:lle ja PC:lle

Rockstar oli ilmoittanut uuden franchising-pelin kehittämisestä. GTA 6:n julkaisupäivästä oli huhuja ja vuotoja.

Joidenkin sisäpiiriläisten mukaan hän lähtee vuoteen 2025 mennessä. Huhut viittaavat myös siihen, että se tapahtuu vuonna 2024, ja jälkimmäinen on tehokkain “indikaatioiden” vuoksi, jotka ovat keskeisiä lähteitä alalla.

Vaikka he mainitsevat, että se voisi julkaista vuonna 2023, nämä eivät ole kovin vahvoja. Kuitenkin vasta äskettäin tiedettiin, että peli oli kehitteillä. Tämä tekee siitä kiireisen julkaisun, varsinkin kun otetaan huomioon suuret odotukset.

On myös huomattava, että GTA VI esitetään tämän vuoden esikatselussa ja että GTA VI:n seuraava ilmoitus julkaistaan pian. Nämä ovat kuitenkin huhuja.

Milloin GTA 6 julkaistaan?

Tiedämme, että GTA 6 on työn alla, mutta huhuja on. Rockstar ilmoitti asiasta viime helmikuussa. Virallista julkaisupäivää ei kuitenkaan ole annettu.

Useimmat ihmiset uskovat, että se julkaistaan vuosina 2024-2025. Meidän on kuitenkin odotettava, kunnes yritys ilmoittaa kehityspäivämääränsä ja lisätietoja. Meidän on myös odotettava, onko GTA 6: n julkaisuvuosi tiedossa.

Mitä voimme odottaa GTA 2.0:lta?

GTA 5 oli valtava menestys, ja faneilla, kriitikoilla ja pelaajilla on korkeat odotukset uudelle pelille. Grafiikka, tarina, kartat jne. ovat kaikki kunnioitusta herättäviä. Sen edeltäjä on korkeampi.

GTA 6:ssa voi olla kartta, jonka avulla he voivat muistaa Vice Cityn GTA: Vice Citystä. Tällä videopelillä on samanlainen tarina, tehtävät, hahmot ja tekniikka, mutta se käyttää nykytekniikkaa.

Kartta GTA 6

Useimmat ihmiset odottavat suurta karttaa. Se on tähän mennessä sarjan laajin kartta. Näin voit matkustaa kaupunkien läpi, jotka olivat aiempien videopelien kohteena.

Rockstar on paljon parempi peli kuin edeltäjänsä, ja voimme pelata tuntikausia.

GTA 6 tulee saataville verkossa.

Rockstarilla on edelleen monia etuja GTA Onlinen kanssa. Silti ne olisivat tyhmiä, jos GTA VI:n parannetulla grafiikkamoottorilla varustettua moninpeliä ja kaikkia sen lisäominaisuuksia ei mainittaisi.

Käytetään vähän logiikkaa. Aluksi sekä GTA Online että vanha toimisivat yhdessä. Kuitenkin, kun käyttäjät siirtyivät versiosta toiseen, se tuli liian kalliiksi ja yksi suljettiin (loogisesti vanhin). Älä huoli, ja meillä on GTA 6 verkossa…tyylikkäästi!

Mitä tämä maksaa?

GTA 6:n pitää olla vielä julkaistu. Pelin sisällöstä ei ole tietoa, eikä myöskään tietoa siitä, milloin se julkaistaan. Meidän on myös opittava lisää seuraavan erän kustannuksista.

Tämän uuden pelin julkaisuhinta ei ole alhaisempi kuin GTA 5, joka julkaistiin hintaan 60 euroa/dollari.

Olennaista on myös huomioida pelin tuotantoon käytettävissä oleva budjetti ja eri laitteilla julkaistu versio. Vaikka ei ole tiedossa, mille konsoleille se tulee olemaan, voimme taata, että se tulee Xbox- ja Play Station 5 -sarjoihin. PC-versio todennäköisesti seuraa (luultavasti myöhemmin).