Kuusi parasta tapaa ansaita rahaa GTA V:ssä

On mahdotonta ansaita oikeaa rahaa Grand Theft Auto 5:ssä. Voit kuitenkin ansaita virtuaalista rahaa. Ei voi olla helppoa ansaita oikeaa rahaa virtuaalisella valuutalla kuin oikealla rahalla. GTA V:ssä on joitain helppoja tapoja ansaita paljon rahaa, mutta työtä on vielä.
Seuraa alla olevia ohjeita oppiaksesi tekemään dollariseteleitä Grand Theft Auto V:ssä! Nämä ovat ohjeet.

Säästä, säästä ja säästä!

Säästäminen on paras tapa ansaita rahaa GTA V:ssä. Tämä on paras tapa pitää rahasi taskussasi. Voit käyttää rahaa GTA V:ssä asioihin, jotka eivät ole aikasi arvoisia tai jotka eivät lisää pelikokemuksesi arvoa. Nämä pienet asiat voivat olla piilossa säästöissäsi. Voit säästää paljon rahaa sanomalla ei näille kohteille.

Rob Stores

Ryöstö Los Santosissa on toinen tapa ansaita nopeasti rahaa GTA V:ssä. Voit tienata missä tahansa 50–1 000 dollaria. Vaikka se on vähän, se voi kasvaa nopeasti riippuen siitä, kuinka monta kauppaa voidaan ryöstää nopeasti. Se voi olla vaarallista, koska poliisi seuraa sinua pian. Sinun on ryhdyttävä varotoimiin, jotta et sairastu ja menetä paljon jatkuvalle tilillesi.

Pitää hengissä

Voit myös ansaita rahaa pysymällä hengissä. Menetät 500 dollaria ja ammuksia, kun kuolet. Raha ei ole sinun menettävänäsi. Voit pitää rahasi pankissasi, eikä ketään ole lähelläsi. Peli ottaa jopa 500 dollaria pankkitililtäsi “sairaalalaskujen” maksamiseen. Se voi maksaa sinulle paljon rahaa kuolemastasi riippuen. Voit säästää rahaa, jos selviät ja sinulla on tuhansia dollareita käytettävissä.

Panssaroitujen kuorma-autojen ryöstö

Toinen vaihtoehto on ajaa ympäri Los Santosia ryöstöjä vastaan panssaroiduilla kuorma-autoilla. Näihin panssaroituihin kuorma-autoihin mahtuu 5 000 dollaria. Jos pystyt poistamaan tällaisen vian onnistuneesti, voit helposti ansaita jopa 20 000 dollaria vain varastamalla ne. Vaikka on helppoa ansaita ylimääräistä rahaa, se voi olla tylsää etsiessään näitä kuorma-autoja.

Sijoita kiinteistöihin

Kiinteistö on yksi parhaista tuottoisimmista ja oikeudenmukaisimmista tavoista ansaita rahaa GTA V:ssä. Voit ansaita paljon rahaa myymällä kiinteistöjä muutamassa viikossa. Jos voit päivittää jotain, kuten marihuanaa, voit myydä monia tuotteita sadoilla tuhansilla dollareilla. Vaikka se vie aikaa, tämä on luultavasti paras tapa ansaita satatuhatta dollaria. Voit tuplata rahasi sijoittamalla rahat muihin kiinteistöihin. Vaikka se kestää kauemmin, ansaitsemasi summa on uskomaton.

Huijauskoodit

Huijauskoodit ovat paras ja tehokkain tapa ansaita rahaa GTA V:ssä. Ei ole olemassa koodeja, jotka voisivat taianomaisesti tallettaa muutama tuhat dollaria pankkitilillesi tai shekkitilillesi. Huijauskoodien avulla voit kuitenkin luoda autoja, avata alempia tasoja ja jopa tulla kuolemattomaksi. Et ehkä saa käyttää huijauskoodia suoraan rahan saamiseksi, mutta voit käyttää muita koodeja pelissä ansaitaksesi rahaa nopeasti.

Tuomio

GTA V:ssä ei ole helppoa ansaita rahaa. Tämä pätee erityisesti, jos olet aloittamassa eikä sinulla ole varaa ostaa mitään. Kun ansaitset rahaa kiinteistöistä, voit uida käteisellä nopeasti.